[:ro]Despre noi[:en]About us[:]

[:ro]

Invatavals.ro este alaturi de tine cu lectii de vals personalizate, adaptate intereselor tale.

„Invata vals” este singurul provider de lectii de vals pentru adulti si copii, oferite online in formula video. Asadar, daca doresti sa-ti imbunatatesti pasii de vals, vrei sa descoperi, pentru prima data, magia valsului sau te pregatesti sa imbraci rochia de mireasa / costumul de ginere, ai ajuns in locul potrivit. Pentru ca aici iti va fi alaturi o echipa de balerini profesionisti, cu peste 15 ani de experienta de instruire in arta dansului contemporan si clasic, vals si alte stiluri de dans, atat pentru copiii, cat si pentru adulti.

Cu noi dansul mirilor / valsul mirilor va deveni o amintire minunata, un moment de care iti vei aminti cu placere si pe care vei dori sa-l revezi si sa-l revezi. Vom alege impreuna cele mai frumoase melodii pentru valsul mirilor si te vom ghida catre coregrafia perfecta.

Cu ajutorul nostru vei descoperi magia valsului si vei putea participa la cele mai interactive cursuri de vals. Te asteptam in locatia noastra, unde cursurile de vals se vor desfasura conform asteptarilor tale.

Te asteptam si daca doresti sa te perfectionezi, sa faci performanta prin vals, intrucat echipa noastra de profesionisti te pregateste intr-o maniera profesionala. Da curs invitatiei noastre la vals si vino sa inveti alaturi de profesionisti!

[:]